Jonna-mylife

Alla inlägg under september 2011

Av Jonna Brunnström - 6 september 2011 19:18

Vilken tur jag hade med vädret idag. när jag åt frukost så ösregnade det, hade inte riktigt lust att ut och rida då när det regnar. men det är smällar man får ta  ibland. När jag åkte upp till stallet så slutade det regna och till och med solen tittade fram lite. Det blev en härlig tur ut socker var super pigg. (kanske kan bero på att hon nu har fått sova inne några nätter). Det blev en tur med trav o galopp. Galopperade ca 6-7 km i ett sträck med några rucher i och sen lugnare galopp. (nåja lugn och lugn)

Socker har ju inte orkar/velat hålla galoppen så långt på ett bra tag. bara saktat av till trav hela tiden. Skönt att hon tyckte det är kul att galoppera igen. Totalt red vi 16km.


Idag har jag också hunnit me att baka bullar och ikväll har jag även varit och simmat. har inte simmat sen i våras någon gång. det var skönt och jag simmade totalt 1000m.   

Av Jonna Brunnström - 5 september 2011 13:40

Nu är socker och jag anmälada till dackeritten CEI**120km den 25/9. Så nu börjar uppladdningen inför den ritten.

Boendet är bokat. det blev scandic i växjö. De hade bra pris men rabatt för tävlingen så 650kr för ett dubbelrum + frukost 04.30 Det tycker jag är ett helt ok pris för bonende för 2.


Tog ett skrittpass på 2h idag. vi hade tur med vädret. det var huppehåll nästan hela tiden. började dugga lite i slutet av turen. precis när vi kom hem började det ösregna.  


Prisutdelningen Göingeritten CEI**120km 2011. (Våran första start på den distansen)   

Av Jonna Brunnström - 4 september 2011 14:49

Göttans väder det är idag. och självklart är man ledig. Blev en lång sovmorgon idag.

Det var himla skönt att rida idag. solen skiner och det är 20-25 grader. Man får njuta av de sista varma dagarna nu.

Jag och socker gav oss ut på en trav runda med inslag av galopp. vi knaprade ihop 13km. härligt.   


Nu äta middag sen ut en sväng till och bara njuta av vädret!

Av Jonna Brunnström - 3 september 2011 13:50

Idag har vi varit iväg igen på en cr hoppning, men denna gången blev det värnamo. Socker var pigg och glad och framförallt taggad   

Vi hoppade 60 0 70 cm. 60 cm var vi felfria och 70 cm blev det ett pet på ett av hindrerna. så det slutade på 4 fel. Men jag är jättenöjd med dagens insats. Det är verkligen jättekul att komma ut på lite annat än bara distanstävlingar.


Ikväll så stallat alla hästarna in från sommarbetet. vilket jag tycker är jätteskönt. då kan man dossera maten lite som man själv vill. socker har nämligen lite svårt att hålla sitt hull under sommaren så hon har fått gå själv periodvis så hon får i sig hö och även fått både olja och lusern nästan hela sommare så hon håller hullet. nu är hon jätte bra i hullet. så det känns skönt.


Får se vad som händer en sådan här lördagkväll. blir antagligen att åka till någon kompis och kanske ta nån cider vi får se.


Hoppning förra CR på gark.

 

Av Jonna Brunnström - 1 september 2011 14:58

Nu är den äntligen ute nr2 2011. En väldigt bra nättidning som ger mycket inseration för distansridning. Kul att det äntligen har kommit en tidning och ersatt tidningen distansryttaren som fanns innan.


Gå in och läs och njut   


http://www.stallcrescam.se/swedenduranceindex.html


Socker och jag har även varit iväg på lite markarbetsträning nu på fm.

Ikväll blir det jobb för min det!


Ovido - Quiz & Flashcards